ΞΑΝΘΗ

Χάνει έδαφος ο Χουσεϊνοβιτς

Χάνει έδαφος ο Χουσεϊνοβιτς

Η περίπτωση του Σαϊντ Χουσεϊνοβιτς χάνει έδαφος και οι ακρίτες εξετάζουν άλλες λύσεις για τη θέση του επιτελικού μέσου. Φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα(19:00).

Κάθε μέρα που περνάει φέρνει και πιο μακριά τον Σαϊντ Χουσεϊνοβιτς από την Ξάνθη καθώς ο Βόσνιος μέσος ακόμη δεν έχει λύσει τη συνεργασία του με την Βέρντερ Βρέμης.

Με όλα αυτά οι ιθύνοντες της Ξάνθης έχουν αρχίσει πλέον να ενεργοποιιούν τις άλλες λύσεις που υπάρχουν στην λίστα για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Στόχος άλλωστε είναι οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα. Για τον λόγο αυτό οι Θρακιώτες επιταχύνουν τις διαδικασίες για την απόκτηση αριστερού μπακ.

Έτσι εξετάζεται η περίπτωση του 28χρονου Πορτογάλου αμυντικού,Μάρκο Ράμος ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκει στην Μπράγκα και ενώ τα πέντε προηγούμενα χρόνια στην Λανς.

Τέλος στα αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα(19:00) στα Πηγάδια.

Ο προπονητής της Ξάνθης είναι πιθανό μάλιστα να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα νέα αποκτήματα της ομάδας, τον Ρουμάνο μέσο Εμίλ Ντίκα, τον Πολωνό αμυντικό, Μίχαλ Στάσιακ και τον Γάλλο τερματοφύλακα, Ζοντί Βιβιανί.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ