ΞΑΝΘΗ

Τσέκαρε τις "ρεζέρβες" ο Καραγεωργίου

Τσέκαρε τις "ρεζέρβες" ο Καραγεωργίου
INTIME SPORTS

Φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό έδωσε το Σάββατο (10/8) η Skoda Ξάνθη η οποία νίκησε με 1-0 με γκολ του Μάνταλου, με τον Νίκο Καραγεωργίου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν στα Ευρωπαϊκά ματς.

Φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο γήπεδο των Πηγαδίων έδωσε το Σάββατο (10/8) η Skoda Ξάνθη η οποία νίκησε με 1-0 με γκολ του Πέτρου Μάνταλου.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είχε την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που δεν χρησιμοποιήθηκαν για μεγάλο χρόνο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε από το γκολ του Πέτρου Μάνταλου μετά από ατομική ενέργεια και σουτ στο 68', σε μία αναμέτρηση που την παρακολούθησε επίσης και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος.

Ο Παπαδημητρίου στο β' μέρος είχε δεξί κάθετο δοκάρι με σουτ (75') και ο Μπαρέττας ένα χαμένο τετ α τετ (82') και ένα άστοχο σουτ (90').

Skoda Ξάνθη: Τσέμα (46' Ζαρόπουλος), Μπέρτος, Γκοχουρί, Τσαμούρης, Παπαδιώτης (67' Τορομανίδης), Φλίσκας, Τσιάρας (55' Νάκα), Τριάδης, Ράνος (55' Μάνταλος), Σολάρι (69' Παπαδημητρίου), Κάλβο (55' Μπαρέττας).

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ