ΞΑΝΘΗ

Τρία τα προβλήματα για Λουτσέσκου

Τρία τα προβλήματα για Λουτσέσκου
Ξάνθη πανηγυρική Καπετάνος Κλέιτον INTIME SPORTS

Η Ξάνθη θα ολοκληρώσει το Σάββατο την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εργοτέλη και ο Λουτσέσκου προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του Σίλβα Κλέιτον.

Χωρίς τρεις παίκτες θα παραταχθεί κόντρα στον Εργοτέλη η Ξάνθη καθώς στο ματς της Κυριακής δεν θα παίξει ο τιμωρημένος Κλέιτον αλλά και οι Ορφανίδης και Ράνος που είναι τραυματίες. Η απουσία που προβληματίζει περισσότερο τον Λουτσέσκου είναι αυτή του Βραζιλιάνου φυσικά ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήταν σημείο αναφοράς για τους Ακρίτες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του έχοντας στο μυαλό του μια-δυο λύσεις αλλά ακόμα δεν έχει κατασταλάξει. Έχει βέβαια και την προπόνηση του Σαββάτου για να σκεφτεί και να βρει την ιδανικότερη λύση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής που αφορούσαν την αμυντική λειτουργία, την επιθετική ανάπτυξη αλλά και το pressing της ομάδας μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της η SKODA ΞΑΝΘΗ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το τεχνικό επιτελείο έδωσαν τις οδηγίες τους το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ, στην τελευταία δυνατή προπόνηση πριν το χαλάρωμα του Σαββάτου και το ταξίδι στην Κρήτη για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη.

Εκτός από τον τιμωρημένο λόγω καρτών Σίλβα Κλέιτον και τον νεαρό Ορφανίδη που υπέστη κάταγμα, αμφίβολος για την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο εξακολουθεί να είναι ο Αντώνης Ράνος".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ