ΞΑΝΘΗ

"Τρέχει" ο σχεδιασμός

"Τρέχει" ο σχεδιασμός
INTIME SPORTS

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς αναμένεται να έχει και συνέχεια στην Ξάνθη με το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ να είναι πάντα σε προτεραιότητα μετά τις περιπτώσεις των Βάλλα και Κωστούλα.

Ο πρώτος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους ακρίτες ενώ αντίθετα ο δεύτερος δεν θα παραμείνει κάτοικος Ξάνθης την επόμενη σεζόν.

Πλέον η διοίκηση θα συνεχίσει τις συζητήσεις με τις περιπτώσεις των Τζόρνταν Στιούαρτ, Κιμ Τζάγκι αλλά και του Ντιέγκο Κιντάνα να είναι στο προσκήνιο.

Αναφορικά με τους δύο πρώτους, ο ένας στους δύο κερδίζει αναφορικά με τη θέση του αριστερού μπακ ενώ ο Κιντάνα είναι μία ξεχωριστή περίπτωση λόγω και του παρελθόντος που έχει στην ομάδα καθώς ήδη μετράει πέντε χρόνια παρουσίας.

Όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, θα προχωρήσουν και οι κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της Ξάνθης.

Όπως φαίνεται ο νέος τεχνικός των Θρακιωτών, Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει ένα αριστερό μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κωστούλα, έναν μέσο με επιτελικές ικανότητες και έναν επιθετικό.

Στα αγωνιστικά, πολλά είναι τα προβλήματα ενόψει του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη στα Πηγάδια.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Ξάνθης δεν υπολογίζει τους Τζορτζ Μπόατεγκ, Ντιέγκο Κιντάνα, Σπύρο Βάλλα, Θανάση Κωστούλα, Ολουμπάγιο Αντεφέμι που είναι τιμωρημένοι, τους τραυματίες Γκσπούρνινγκ και Τζάγκι ενώ αμφίβολος είναι και ο Βασιλακάκης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ