ΞΑΝΘΗ

Θρίαμβος για τους Νέους απέναντι στην ΑΕΚ

Θρίαμβος για τους Νέους απέναντι στην ΑΕΚ
Ξάνθη ομάδα Νέων

Η ομάδα Νέων της Ξάνθης συνέτριψε με 6-1 την αντίστοιχη της ΑΕΚ και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Χωρίς προβλήματα η προπόνηση των μεγάλων.

Μετά από δυο χρόνια η ομάδα Νέων της Ξάνθης επέστρεψε στις επιτυχίες τερματίζοντας τη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό διαλύοντας με 6-1 την ομάδα της ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παπαδημητρίου στο 14’ ενώ ο Μπαρέττας με δύο γκολ στην συνέχεια (25’, 30’) έγραψε το 3-0, σκορ με το οποίο «έκλεισε» το α’ μέρος.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Μάλτσι δεν κατάφερε δύο φορές από κοντά να σκοράρει (δοκάρι στην 2η προσπάθεια) με την SKODA ΞΑΝΘΗ μέσα σε διάστημα έξι λεπτών να σκοράρει άλλες τρεις φορές.

Στο 68’ ο Γούλας με πανέμορφη ενέργεια και σουτ πέτυχε το 4-0 ενώ στο 72’ ο Κοζάκης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα πέτυχε αυτογκόλ. Στο 74’ ο Βαλαβανόπουλος πέτυχε το 6-0 και στο 76’ ο Γρόντης διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζλατίνης, Λάσπατζης, Κολλαράς, Παπαδιώτης, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Γούλας (70’ Ψύρρας), Ορφανίδης Λ., Παπαδημητρίου (54’ Βαλαβανόπουλος), Μπαρέττας, Τορομανίδης (78’ Στεπανιάν).

ΑΕΚ: Μυλωνόπουλος, Αργυρίου, Ερέκη, Ναυπλιώτης, Βλάχος, Αρέστη, Χατζησοφρωνίου (46’ Κοζάκης), Ξομπλιός, Τσεβάς (59’ Μάλτσι), Γρόντης, Παπαδημητρίου (61’ Σακκόπουλος).

Όσον αφορά τους μεγάλους να πούμε πως η προετοιμασία ενόψει του αγώνα μπαράζ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται χωρίς προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ