ΞΑΝΘΗ

Τελειώνει το θέμα του προπονητή

Τελειώνει το θέμα του προπονητή
INTIME SPORTS

Επιθυμία της διοίκησης της Skoda Ξάνθης είναι μέσα στο επόμενο 48ωρο να τελειώσει το θέμα του προπονητή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να φαντάζει ως φαβορί αλλά δεν είναι το μόνο όνομα που απασχολεί.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο επιθυμούνε στις τάξεις της Skoda Ξάνθης να τελειώσουνε με το θέμα του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να φαντάζει ως φαβορί να επιστρέψει και πάλι στην τεχνική ηγεσία της ακριτικής ομάδας αλλά όλα παραμένουνε ανοιχτά.

Κι αυτό γιατί ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται από τον Χρήστο Πανόπουλο. Στην λίστα του είναι μεταξύ άλλων και το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη που τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδου έχει βρεθεί ως πρώτος στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ.

Ακόμη στα υπόψη του ισχυρού άνδρα της Skoda Ξάνθης είναι ο Γερμανός Έβαλντ Λίνεν ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο του Σάκη Τσιώλη λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Μάλιστα ο Καρδιτσιώτης τεχνικός περιμένει μέσα στον επόμενη μήνα να προχωρήσει το φλερτ του με ομάδα του εξωτερικού.

Κατά τα άλλα ο Αργεντινός επιθετικός Σεμπάστιαν Σολάρι λογικά θα παραμείνει, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την παραχώρηση του διεθνή αμυντικού Δημήτρη Γούτα την ίδια ώρα που ο Ισπανός Κάρλος Κάλβο οδεύει στην ΑΕΚ.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ