ΞΑΝΘΗ

Στην διάθεση του Λουτσέσκου ο Γιουνές

Στην διάθεση του Λουτσέσκου ο Γιουνές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την προπόνηση της Τετάρτης (21/9) συνεχίστηκε για τους παίκτες της Ξάνθης η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (25/9, 16:00). Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά ο Γιουνές.

Υψηλός ο βαθμός δυσκολίας που κρύβει για την Ξάνθη η ερχόμενη (25/9, 16:00) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους Ακρίτες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση της Τετάρτης (21/9), υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του.

Ευχάριστα ήταν τα νέα που ήρθαν από τον πλευρά του Χαμζά Γιουνές, που μοιάζει να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε εσχάτως και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Αριστοτέλης Κολλαράς ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Ατομικό για μια ακόμη ημέρα ακολούθησε ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Ο Κασά Καμαρά έλαβε πρόσκληση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και ο αμυντικός μέσος της Ξάνθης θα βρίσκεται στις υποχρεώσεις της εθνικής Μαυριτανίας από τις 4 έως τις 8 Οκτωβρίου.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ