ΞΑΝΘΗ

Στη διάθεση του Λουτσέσκου και ο Σολτάνι στην Ξάνθη

Στη διάθεση του Λουτσέσκου και ο Σολτάνι στην Ξάνθη
Σολτάνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη με τους Ακρίτες να ψάχνουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ το Σάββατο που θα τους βάλει στην πρώτη πεντάδα.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του καθώς μπορεί να υπολογίζει και στους Σολτάνι, Καμαρά και Καρασαλίδη. Και οι τρεις συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ το Σάββατο ενώ στην 21άδα πλην των τριών μετέχουν και όσοι είχαν επιλεγεί για τον αγώνα με τον Αστέρα.

Η Ξάνθη θέλει την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της που θα φέρει τους Ακρίτες για πρώτη φορά στην πρώτη πεντάδα και από εκεί θα περιμένει κάποια στραβοπατήματα ώστε να συνεχίσει να βλέπει από ψηλά τους αντιπάλους της.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για το παιχνίδι με αντίπαλο την Λάρισα.

Μετά το τέλος των ασκήσεων τακτικής στην τελευταία προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League που θα γίνει στις 17:15 στο Xanthi FC Arena.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Παπαγεωργίου, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Γουάλας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Τριάδης, Νιέτο, Ορφανίδης Π., Γιουνές, Ράνος, Λάζιτς".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ