ΞΑΝΘΗ

Σε φουλ ρυθμούς και ο Γουάλας στην Ξάνθη

Σε φουλ ρυθμούς και ο Γουάλας στην Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό το απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη ήταν λευκό με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η Ξάνθη δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και στόχος της ομάδας του Λουτσέσκου είναι όπως και στην Τούμπα να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό και να παρουσιάσει καλή αγωνιστική εικόνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις ρίχνει βάρος στην τακτική την ομάδα του ενώ το θετικό για τον ίδιο είναι πως μετά από αρκετό καιρό το απουσιολόγιο του ήταν λευκό καθώς και ο Γουάλας ενσωματώθηκε πλήρως.

Μπορεί να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά από εδώ και στο εξής υπολογίζεται κανονικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά τις δύο απογευματινές προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης, η ξανθιώτικη ομάδα γυμνάστηκε το πρωινό της Πέμπτης στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια. Η Xanthi FC συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει της 7ης αγωνιστικής της Super League, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (16:00).

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης δούλεψαν σε τομείς της τακτικής μέσα από ποικιλία ασκήσεων. Σε μικρούς αγωνιστικούς υπήρξαν διαδοχικά παιχνίδια με τους παίκτες να αλλάζουν ομάδες και τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου να ζητά συγκεκριμένα πράγματα. Ευχάριστο νέο της ημέρας το γεγονός πως ο Περέιρα Γουάλας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ