ΞΑΝΘΗ

''Πρόταση για Τεϊσέιρα η Ξάνθη''

''Πρόταση για Τεϊσέιρα η Ξάνθη''
Τεϊσέιρα

Το όνομα του Φιλίπε Τεϊσέιρα επανέρχεται στο προσκήνιο για την Ξάνθη. Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, αλλά και με βάση όσα είπε ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου παίκτη, οι ακρίτες έχουν κάνει πρόταση.

Ο Φιλίπε Τεϊσέιρα είναι 34χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός (παίζει και στα άκρα), ο οποίος από το 2013 αγωνίζεται στην Πετρολούλ Πλοϊέστι, στη Ρουμανία. Από το 2011 μέχρι το 2013 ανήκε στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, με ένα ενδιάμεσο πέρασμα από την Αλ Σάαμπ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα ''adevarul.ro'', η Ξάνθη έχει καταθέσει πρόταση για να τον εντάξει στο δυναμικό της και επισημαίνεται ότι ''μπορεί να προπονείται στο μέλλον από τον Ραζβάν Λουτσέσκου''.

Φιλοξενείται, μάλιστα, δήλωση του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, Μαρσέλο Τσιπριάνο, ο οποίος υποστήριξε: ''Ο Φιλίπε έχει δύο καλές προτάσεις από Τουρκία, μία από το ΑΠΟΕΛ, μία από την Ελλάδα και μία από το Αζερμπαϊτζάν''. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που το όνομα του Τεϊσέιρα γράφεται για την Ξάνθη. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2010.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει περάσει μεταξύ άλλων από Παρί Σεν Ζερμέν (2002-2005), Γουέστ Μπρομ (2007-2010), Μέταλουργκ Ντόνετσκ (2010-2011) και Ραπίντ Βουκουρεστίου (2011-2013). Κατά τη φετινή σεζόν με την Πετρολούλ Πλοϊέστι έχει παίξει σε 20 ματς και έχει σημειώσει 8 γκολ. Η ομάδα του είναι στην τρίτη θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ