ΞΑΝΘΗ

Προπόνηση σε δυο γκρουπ

Προπόνηση σε δυο γκρουπ

Ο Σάκης Τσιώλης εστίασε στα σημεία στα οποία θέλει βελτίωση η ομάδα του μετά το φιλικό με τον Πανθρακικό την επόμενη του αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής.

Η Ξάνθη ηττήθηκε την Κυριακή σε φιλικό από την ομάδα του Πανθρακικού και την επόμενη του αγώνα ο Σάκης Τσιώλης αφού παρακολούθησε την αναμέτρηση και σε βίντεο στην διάρκεια της προπόνησης εστίασε στα κομμάτια που η ομάδα του έδειξε ότι χρειάζεται βελτίωση.

Οι παίκτες του Τσιώλη γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ, το ένα απαρτιζόταν από τους παίκτες που έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού φιλικού και το άλλο από τους υπόλοιπους.

Η Ξάνθη συνέχισε την προετοιμασία της για το φιλικό της Τετάρτης κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μία μέρα μετά το φιλικό στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό, η SKODA ΞΑΝΘΗ συνέχισε στην βάση της την προετοιμασία της. Το απόγευμα της Δευτέρας, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και μετά την παρακολούθηση βίντεο το τεχνικό επιτελείο επεσήμανε τα σημεία στα οποία χρειάζεται βελτίωση η ομάδα, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να απαρτίζεται από αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού φιλικού και τους υπόλοιπους να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.

Και για την Τρίτη υπάρχει απογευματινή προπόνηση ενώ μεθαύριο Τετάρτη, στο “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena” η ομάδα του Σάκη Τσιώλη υποδέχεται την περσινή 2η ομάδα του Κυπριακού Πρωταθλήματος, τον Απόλλωνα Λεμεσού σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:15 με τιμή εισιτηρίου τα 7 €.

Η κυπριακή ομάδα συμμετέχει στον 4ο προκριματικό γύρο του Europa League και στις 21 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Μόσχας".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ