ΞΑΝΘΗ

Παπαστεριανός για 2+1 χρόνια

Παπαστεριανός για 2+1 χρόνια

Στην Skoda Ξάνθη παράλληλα με την αναζήτηση του τεχνικού της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ρόστερ. Ήδη έχει επέλθει συμφωνία για 2+1 χρόνια με τον Μανόλη Παπάστεριανό.

Παράλληλα με την αναζήτηση του τεχνικού της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Skoda Ξάνθη συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ρόστερ. Ήδη έχει επέλθει συμφωνία για 2+1 χρόνια με τον Μανόλη Παπάστεριανό ενώ στα υπόψη είναι και ο Χρήστος Τζάνης.

Την συμφωνία της ακριτικής ομάδας επιβεβαίωσε ο Παπαστεριανός με αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο απουσίας του να επιστρέφει και πάλι στην ελληνική Super League έπειτα από την παρουσία του στην Ρουμανία και την Κονκόρντια.

"Έχω συμφωνήσει για 2+1 χρόνια με την Ξάνθη. Πέρασα έναν όμορφο χρόνο στη Ρουμανία, οι άνθρωποι μου φέρθηκαν καλά και έμεινα και εγώ ευχαριστημένος από την ομάδα.

Μου έκαναν πρόταση ανανέωσης, αλλά εγώ είδα στην Ξάνθη μια καλή ευκαιρία να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια ομάδα που είναι κόσμημα και παράδειγμα προς μίμηση.

Πιστεύω πολύ στην ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα", τόνισε ο Παπαστεριανός μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Αθλητικό Metropolis".

Κι όσο για τον Χρήστο Τζάνη παραμένει ελεύθερος μετά από το πολύ καλό πρωτάθλημα που πραγματοποίησε με τον Πανθρακικό. O Γιαννιώτης περιφερειακός επιθετικός φέρεται να έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης.

Μεταξύ άλλων αρέσει και στον τεχνικό του ΠΑΟΚ τον Άγγελο Αναστασιάδη που τον είχε υπό τις οδηγίες του στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά ως εκεί. Αντίθετα με το ότι φέρεται να ισχύει στο στρατόπεδο της Skoda Ξάνθης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ