ΞΑΝΘΗ

Πάει για Λουσέρο

Πάει για Λουσέρο
Παντελιάδης Λουσέρο INTIME SPORTS

Ο Αντριάν Λουσέρο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Skoda Ξάνθης μετά τους Παπαστεριανό και Λισγάρα. Την Δευτέρα η πρώτη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Αντριάν Λουσέρο θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Skoda Ξάνθης μετά τους Μανόλη Παπαστεριανό και Χρήστο Λισγάρα.

Μεταγραφές που αναμένεται να αρχίσουνε να ανακοινώνονται από αύριο 1 Ιουλίου με τον Αργεντινό να είχε αποτελέσει και τον περασμένο Ιανουάριο μεταγραφικό στόχο της ακριτικής ομάδας. Σε ένα χρονικό σημείο όμως που προτίμησε τον Απόλλων Σμύρνης αφού είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Λουσέρο θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε πρωτοέρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 για λογαριασμό του Πανθρακικού. Με την χρονιά που έκανε αποτέλεσε το επόμενο καλοκαίρι, και κατ΄ επέκταση το περασμένο, μεταγραφικό στόχο του Αστέρα Τρίπολης ως επιλογή του Σάκη Τσιώλη. Του νυν τεχνικού της Skoda Ξάνθης αλλά τελικά λόγο διαφοράς που παρουσιάστηκε στο οικονομικό κατέληξε στην ΑΕΚ Λάρνακας για ένα εξάμηνο.

Πλέον η διοίκηση της Skoda Ξάνθης έχει προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης στον Λουσέρο που φέρεται να τον έχει βρει απόλυτα σύμφωνο με σημαντικό ρόλο να έχει παίξει η παρουσία του Τσιώλη στην άκρη του πάγκου της.

Κατά τα άλλα στο στόχαστρο της ακριτικής ομάδας φέρεται να είναι ο 25χρονος τερματοφύλακας Ηλίας Μέλκας που προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League με τον Εθνικό Γαζώρου. Σε μία θέση όπου υπάρχουνε οι Κυριακίδης, Ζαρόπουλος και Γκαραβέλης με τον Μέλκα να έχει δεχθεί κρούση και από τον Πλατανιά. Την ίδια ώρα ο Κάρλος Κάλβο παραμένει στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ την επόμενη Δευτέρα 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη για την ομάδα της Skoda Ξάνθης, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε τα εξής:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη προπόνηση της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν για την SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε. Την ερχόμενη Δευτέρα στις 19:00 στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» η ξανθιώτικη ομάδα θα πατήσει και πάλι γήπεδο ξεκινώντας την 26η διαδοχική παρουσία της στην Super League. Υπενθυμίζουμε πως την ίδια μέρα στις 14:00 στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη».

Από σήμερα εξάλλου ο Νίκος Νεντίδης είναι και επίσημα ο άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Σάκη Τσιώλη με την σχετική ανακοίνωση να ανέφερε: «Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει ότι άμεσος συνεργάτης και βοηθός του νέου μας προπονητή θα είναι ο κ. Νίκος Νεντίδης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι συνεργάτες του Καρδιτσιώτη τεχνικού την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι στο πόστο του άμεσου συνεργάτη του ο γιος του Βαγγέλης ο οποίος θα αναλάβει το κομμάτι του σκάουτινγκ και της ανάλυσης των αντιπάλων, στην θέση του γυμναστή ο Καβαλιώτης Τάσος Σιδερίδης και σε αυτήν του προπονητή τερματοφυλάκων επιστρέφει ακόμη πιο ορεξάτος ο Αλέκος Μαλαδένης μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το γόνατό του. Αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει για να ολοκληρωθεί το τεχνικό τιμ είναι αν θα αποκτηθεί ακόμη ένας βοηθός με πιο πιθανό τον Λάζαρο Κυριλίδη που είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης του Σάκη Τσιώλη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ