ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης: "Σταθήκαμε τυχεροί"

Ουζουνίδης: "Σταθήκαμε τυχεροί"
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν δίστασε να πει πως η ομάδα του είχε τύχη στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως η ομάδα του Πειραιά παίζει την καλύτερη μπάλα.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης, τόνισε πως η τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε κάποιες φάσεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μπαξεβανίδη που έκανε ντεμπούτο.

"Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στο ματς και για το τελικό αποτέλεσμα. Την Τρίτη αποκλειστήκαμε σε ένα ματς που ο αντίπαλος έκανε δύο σουτ. Σήμερα σταθήκαμε πιο τυχεροί. Όταν παίζεις με ομάδες επιπέδου Ολυμπιακού και κυρίως ένα ματς που το θέλουν οι ομάδες πολύ πρέπει να είσαι οργανωμένος, συγκεντρωμένος και πρέπει να σταθείς τυχερός στις φάσεις που θα δημιουργηθούν.

Εμείς τα είχαμε όλα αυτά. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κάναμε καλύτερες αντεπιθέσεις και να τελειώναμε κάποιες φάσεις ακόμα. Η προσπάθεια που έγινε ήταν πολύ μεγάλη. Είχαμε πολλά προβλήματα με την είσοδο του Ντιόγκο, δυστυχώς χάσαμε εκεί τα μαρκαρίσματα, αλλά όσο περνούσε η ώρα βρήκαμε τις λύσεις. Είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Τέτοιες νίκες απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, δίνει δύναμη στην ομάδα και κυρίως σε αυτά τα παιδιά που μπαίνουν στο γκρουπ. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια, είναι σίγουρα η καλύτερη ομάδα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Και για αυτόν ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς".

Για το ντεμπούτο του Μπαξεβανίδη: "Νομίζω ότι είναι από τους πιο αδικημένους της ομάδας γιατί παίζει σε μία θέση που δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες λόγω παρουσίας εκεί ορισμένων παικτών. Όταν τον βάζω όμως σε τέτοια ματς, σημαίνει ότι τον εμπιστεύομαι. Το ξέρει καλά το παιδί, είναι επαγγελματίας και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι για να έχουμε άλλη μία αξιόπιστη λύση".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ