ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης, η επιστροφή

Ουζουνίδης, η επιστροφή
INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται ότι είναι ο «εκλεκτός» της Skoda Ξάνθης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο επιστρέφοντας σε μία γνώριμη για τον ίδιο θέση.

Ο «εκλεκτός» της Skoda Ξάνθης για την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιστρέφοντας σε μία γνώριμη για τον ίδιο θέση.

Ο Εβρίτης προπονητής σύμφωνα με όσα είχε πει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, είχε αποχωρήσει για να κάνει το βήμα παραπάνω δείχνοντας πως η πόρτα παρέμενε ανοιχτή για τον ίδιο.

Στο διάστημα που ακολούθησε ο Ουζουνίδης βρέθηκε στην άκρη του πάγκου δύο ομάδων της Κρήτης. Του Πλατανιά και του Εργοτέλη. Το αν θα επιστρέψει πλέον στην τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εκτός του Ουζουνίδη το άλλο όνομα που είχε ακουστεί τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Σάκη Τσιώλη ενώ στα υπόψη του Πανόπουλου είναι και ξένοι τεχνικοί. Σίγουρο πάντως θα πρέπει να θεωρείται ότι ο Νίκος Κεχαγιάς που διατήρησε την ομάδα στην Super League μέσω του μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου θα παραμείνει στην οικογένεια της ακριτικής ομάδας αλλά σε άλλο πόστο.

Όσον αφορά το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου όλα είναι ανοιχτά στην υπόθεση της παραμονής του Εστεμπάν Σολάρι. Του πρώτου σκόρερ της Skoda Ξάνθης στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αλλά και του πρωταθλήματος της Super League. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρώτη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού είχε γίνει πριν από τον τραυματισμό του και θεωρείται πολύ πιθανή να συμβεί.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ