ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης: "Άμα δεν θέλει να μπει..."

Ουζουνίδης: "Άμα δεν θέλει να μπει..."
INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Η Ξάνθη αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Πανσερραϊκό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ατυχία της ομάδας του.

Δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία του αγώνα και ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν να δουλεύουν και να ετοιμαστούν για τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος.

" Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χωρίς να μπει ο αντίπαλος στην περιοχή μας χάσαμε το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη του. Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα μου δεν προσπάθησε. Αν όμως η μπάλα θέλει να μπει… μπαίνει κι αν δεν θέλει η μπάλα δεν μπαίνει.

Όπως υπάρχουν καλές νίκες υπάρχουν κι άσχημες ήττες. Κι αυτή ήταν μία άσχημη ήττα. Δεν το βάζουμε κάτω όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα υποστούμε την ήττα αλλά θα πρέπει να ανεβάσουμε και πάλι την ψυχολογία μας και να ετοιμαστούμε για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος", δήλωσε ο προπονητής της Ξάνθης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ