ΞΑΝΘΗ

Ομποντό: "Μπορούμε ακόμη καλύτερα"

Ομποντό: "Μπορούμε ακόμη καλύτερα"
INTIME SPORTS

Ο Νιγηριανός μέσος και καλύτερος παίκτης της Ξάνθης στον τελικό με τον Ολυμπιακό, Κριστιάν Ομποντό, υποστήριξε στην κάμερα του Sport24.gr ότι η ακριτική ομάδα μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα.

Στις χαμένες ευκαιρίες της Ξάνθης στο πρώτο ημίχρονο εντόπισε ο 29χρονος Νιγηριανός αμυντικός μέσος της ακριτικής ομάδας, Κριστιάν Ομποντό, την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, όπως εξήγησε μιλώντας στο Sport24.gr μετά τη λήξη του τελικού, στο ΟΑΚΑ.

- Σε ποιο σημείο, πιστεύεις, κρίθηκε το ματς;

"Θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, το λάθος από τον αμυντικό μας, όταν παίζεις ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι όλες σου, τις ευκαιρίες, αλλιώς θα σκοράρουν. Μετά έγινε εύκολο γι' αυτούς, έβαλαν τρία γκολ εύκολα."

- Η σεζόν τελείωσε. Είσαι ικανοποιημένος από τη σεζόν, από το παιχνίδι της Ξάνθης;

"Ναι είμαι ικανοποιημένος, κάναμε το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα, έφθασε στον τελικό. Χάσαμε από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα."

- Η τελική γεύση που μένει είναι πικρή ή γλυκιά;

"Πικρή. Όταν χάνεις είναι πικρή. Όταν νικάς, όλος ο κόσμος είναι στο πόδι μαζί σου. Σήμερα, δεν έτυχε στην πλευρά μας. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο."

- Πιστεύεις ότι η Ξάνθη μπορεί να το επαναλάβει και τη νέα σεζόν, που έρχεται;

"Εάν όλοι οι παίκτες μείνουν, σίγουρα μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Έχουμε καλή ομάδα, καλό σύνολο και μπορούμε να τα πάμε πολύ πολύ καλύτερα."

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ