ΞΑΝΘΗ

Ο ΟΦΗ κρίνει τον Λουτσέσκου

Ο ΟΦΗ κρίνει τον Λουτσέσκου
Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια φαντάζει οριακό για το μέλλον του Ράζβαν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, μετά το 5-2 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οριακό για το μέλλον του Ράζβαν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης φαντάζει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια. Σε περίπτωση που η ακριτική ομάδα δεν κερδίσει τότε είναι πολύ πιθανό ο Ρουμάνος τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν δεδομένης και της διακοπής που ακολουθεί για το παιχνίδι της Εθνικής μας με τα νησιά Φερόε.

Για αυτό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ φαίνεται να έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού με τον Λουτσέσκου να καλείται πάση θυσία να προσθέσει το δεύτερο τρίποντο στο ενεργητικό του. Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα της Skoda Ξάνθη περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων χωρίς να υπάρχουνε προβλήματα.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα της ομάδας και ξεκίνησαν τις ασκήσεις προθέρμανσης ενώ στη συνέχεια το βάρος έπεσε στις ασκήσεις κατοχής μπάλας και τα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ