ΞΑΝΘΗ

Ο εργασιομανής Λουτσέσκου και το ένστικτο Πανόπουλου

Ο εργασιομανής Λουτσέσκου και το ένστικτο Πανόπουλου
Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτέσκου ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης. Ξεκίνησε με ήττα, ήρθε το τρίποντο επί της Νίκης Βόλου, επήλθε συντριβή από τον Παναιτωλικό, αλλά ο Χρήστος Πανόπουλος έμεινε ψύχραιμος.

Το αφεντικό της Ξάνθης δεν πήρε εν θερμώ αποφάσεις με τον προπονητή που αποφάσισε να προσλάβει, κόντρα σε ό,τι συνηθίζει να πράττει. ''Λειτούργησε με ένστικτο. Κάτι έβλεπε και κράτησε τον Λουτσέσκου. Δεν είναι τυχαίο'' λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ακριτική ομάδα.

Οι Θρακιώτες προέρχονται από το εξαιρετικό 3x3 στη Superleague. Νίκες με Καλλονή, ΠΑΟΚ και Εργοτέλη και άνοδος στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ο Λουτσέσκου έχει κάθε λόγο να νιώθει ότι οι κόποι του ανταμείβονται.

Ο Ρουμάνος σηκώνεται κάθε πρωί και για περισσότερες από 12 ώρες σε καθημερινή βάση ασχολείται με την Ξάνθη. Έχει δικό του επιτελείο, εκτός ομάδας, που δουλεύει για αυτόν. Το πληρώνει με δικά του χρήματα. Σκοπός του συγκεκριμένου τιμ είναι να κατασκοπεύει αντιπάλους και γενικά να ενημερώνεται για κάθε αντίπαλο.

Ο 45χρονος τεχνικός φροντίζει πριν από κάθε αναμέτρηση να είναι πλήρως ενημερωμένος για τον εκάστοτε αντίπαλο που βρίσκει το δρόμο του. Σε οκτώ παιχνίδια στον πάγκο της Ξάνθης στο πρωτάθλημα μετράει πέντε νίκες και τρεις ήττες.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ