ΞΑΝΘΗ

Μεμονωμένα εισιτήρια από την Skoda Ξάνθη

Μεμονωμένα εισιτήρια από την Skoda Ξάνθη
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε την έκδοση μεμονωμένου εισιτηρίου για τους εντός έδρας αγώνες της, με εξαίρεση τα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη. Διαβάστε την ανακοίνωση. Ατομικό Παϊτο και Κομεσίδης.

Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε την έκδοση μεμονωμένου εισιτηρίου για τους εντός έδρας αγώνες της, με εξαίρεση τα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη.

Η ανακοίνωση της Ακριτικής ΠΑΕ αναφέρει:

" Η SKODA ΞΑΝΘΗ στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί σε ένα διαχρονικό αίτημα των φίλων της για ύπαρξη μεμονωμένου εισιτηρίου εκτός της κάρτας μελών, θα εκδίδει μεμονωμένο εισιτήριο για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Superleague με εξαίρεση τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη, ομάδες με τις οποίες δεν θα εκδώσει μεμονωμένο εισιτήριο για λόγους ασφαλείας.

Τις αναμετρήσεις αυτές θα τις παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι της κάρτας μέλους.

Τα εισιτήρια που θα εκδίδονται θα είναι για τις Θύρες Β (επισημων), Β1 και Α (δίπλα από τις θέσεις της οικογενειακής κερκίδας). Οι δε τιμές θα είναι για τη "Β" 15 €, για την "Β1" 12 € και παιδικό 8 € και για την "Α" 10 € και το παιδικό 7 €.

Κατά την αγορά του μεμονωμένου εισιτηρίου οι φίλοι μας θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να προσκομίζουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο για ταυτοπροσωπία ενώ το ίδιο θα συμβαίνει και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο".

Ατομικό πρόγραμμα Παϊτο και Κομεσίδης

Στο μεταξύ, μετά το ρεπό της Δευτέρας από το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε εντατικά η προετοιμασία για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην εντός έδρας πρεμιέρα και στο γειτονικό ντέρμπι με τον Πανθρακικό, ζητούμενο για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είναι η νίκη.

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σερζ Ντιέ και Δήμος Μπαξεβανίδης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε o Μουκάνα Παΐτο, καθώς και ο Δημήτρης Κομεσίδης που αντιμετωπίσε πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα στην Τούμπα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ