ΞΑΝΘΗ

Με μια αλλαγή σε σχέση με την πρεμιέρα η Ξάνθη

Με μια αλλαγή σε σχέση με την πρεμιέρα η Ξάνθη
INTIME SPORTS

Η παρουσία του Τριάδη αντί του Ζαραδούκα είναι η μοναδική αλλαγή στην 18άδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Η εικόνα της SKODA Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΟΚ στη πρεμιέρα της στην Super League άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Ραζβάν Λουτσέσκου και για αυτό ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να στηριχθεί στους ίδιους ποδοσφαιριστές και για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην 18άδα που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής υπάρχει μόνο μια αλλαγή. Συγκεκριμένα αντί του Ζαραδούκα που είναι εκτός αποστολής επέλεξε να πάρει μαζί του τον Τριάδη. Εκτός έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Νιέτο ο οποίος θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2015-16.

Μετά το τέλος των ασκήσεων της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής, ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (21:30) με την ΑΕΚ.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε είναι οι:

Γκαραβέλης, Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Καπετάνος, Ράνος, Τριάδης, Ορφανίδης Π., Σολτάνι, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ, Ερέα".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ