ΞΑΝΘΗ

Μαρίν: "Δύσκολη ομάδα ο Ατρόμητος"

Μαρίν: "Δύσκολη ομάδα ο Ατρόμητος"
INTIME SPORTS

O Nικολά Μαρίν δηλώνει ότι αν η Ξάνθη παίξει όπως πρέπει τότε θα πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" o Nικολά Μαρίν αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Χαρακτήρισε δύσκολη την ομάδα του Περιστερίου αλλά τόνισε ότι αν η Ξάνθη παίξει καλά τότε η Ξάνθη θα πάρει τη νίκη.

Οι δηλώσεις του Μαρίν:

Για το αν θεωρεί πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι: " Είναι μια δύσκολη ομάδα ο Ατρόμητος, είναι ψηλά στη βαθμολογία αλλά πιστεύω ότι αν η Ξάνθη παίξει καλά τότε θα πάρει τους βαθμούς της νίκης".

Για το τι πρέπει να κάνει η Ξάνθη για να πάρει τους τρεις βαθμούς: " Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τον Ατρόμητο είναι να παίξουμε για τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε εβδομάδα όπως όλες οι ομάδες. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να μείνουμε ψηλά και να συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά".

Για το πιο θεωρεί πως θα είναι "κλειδί" της αναμέτρησης: " Να παίξουμε απλά. Αν παίξουμε αργά πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη".

Για τα οκτώ τέρματα που έχει πετύχει η Ξάνθη στα δύο τελευταία παιχνίδια είπε: " Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Έχουμε καλή ψυχολογία, έχουμε αυτοπεποίθηση και μπορούμε έτσι να φτάσουμε σε νίκες και στα επόμενα παιχνίδια".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ