ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Τεράστια νίκη για εμάς, αποτέλεσμα της δουλειάς μας"

Λουτσέσκου: "Τεράστια νίκη για εμάς, αποτέλεσμα της δουλειάς μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά τη πρώτη νίκη της ομάδας του και δη κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς ικανοποιημένος για την πρώτη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος υποστήριξε πως πρόκειται για μια τεράστια νίκη που προήλθε χάρη στην σκληρή δουλειά των παικτών του.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Για εμάς είναι μια τεράστια νίκη μετά από πάρα πολύ δουλειά και θα πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί ήταν φανταστικοί. Αν και ο Παναθηναϊκός είχε τεράστια κατοχή ελέγξαμε εμείς το παιχνίδι γιατί δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να έχει εύκολη ανάπτυξη και να δημιουργήσει ευκαιρίες με τους καλούς του παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στα πρότυπα του πρώτου ημιχρόνου και άλλαξε μετά το 70' όταν ο Παναθηναϊκός με μεγάλες μπαλιές προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα ψηλά κορμιά. Ήμασταν και τυχεροί γιατί πετύχαμε και δυο φανταστικά γκολ αλλά δεν είδα κάποια ευκαιρία από πλευράς Παναθηναϊκού και θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη”.

Πως το καταφέρνετε κάθε χρόνο, ότι η Ξάνθη μπλοκάρει τον Παναθηναϊκό;
"Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κάποιες φορές μας βγαίνει και κάποιες όχι και ερχόμενος εδώ είπα στον συνεργάτη μου γιατί δεν είχαμε την ίδια συγκέντρωση και στο ματς με την ΑΕΚ.

Είχαμε βέβαια δύσκολο πρόγραμμα γιατί στα πρώτα τρία εκτός έδρας παιχνίδια παίξαμε με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πολλές δυσκολίες με τραυματίες. Τώρα έχουν ξεπεραστεί αυτά και θα παλέψουμε με περισσότερα όπλα. Δεν είναι εύκολο για τις μεγάλες ομάδες να αντιμετωπίζουν ομάδες που είναι επιθετικές και έρχονται με συγκέντρωση και ίσως είναι αυτό που μας έδωσε τη νίκη".

Έχετε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, αν δεν υπήρχε η αναβολή θα είχατε παίξει και με τον Ολυμπιακό, τώρα θα αγωνιστείτε κόντρα στον Ολυμπιακό δυο φορές σε μικρό χρονικό διάστημα." Είναι πολύ μεγάλη η περίοδος μέχρι τότε. Το πιο σημαντικό παιχνίδι για τις “ζωές μας” είναι το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά και αυτό που είπα είναι πως είχαμε δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας στο πρόγραμμα μας".

Η Ξάνθη είχε να κερδίσει μεγάλο χρονικό διάστημα νιώσατε κάποια στιγμή ανασφάλεια;
" Όχι ποτέ δεν ένιωσα άσχημα. Κάνουμε καλή δουλειά με τους παίκτες κάποιες στιγμές βγαίνει κάποιες όχι. Όταν η ομάδα δεν παίζει καλά πρέπει να το δεχόμαστε και να συνεχίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση.

Έχετε δίκιο ότι είχαμε πολλά ματς να κερδίσουμε αλλά είχαμε παίξει καλά, είχαμε πιθανότητες αλλά σαν σύνολο θα πρέπει να παλεύουμε σε αυτές τις δυσκολίες”.

Τι στόχο είχατε βάλει από την αρχή της σεζόν για την Ξάνθη;
“Ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Το δεύτερο να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και μετά θα κοιτάξουμε τον τρίτο στόχο. Αν κοιτάξουμε το μεθεπόμενο παιχνίδι κάνουμε μεγάλο λάθος, προέχει ο Πλατανιάς”.

*Στο παιχνίδι κόπηκαν 9524 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 94.144 ευρώ.


TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ