ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί"

Λουτσέσκου: "Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό σημείωσε πως μόνο η ομάδα του έπαιζε μπάλα κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιζε άμυνα.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Πανθρακικό έμεινε ο τεχνικός της Ξάνθης Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος τόνισε πως μόνο η ομάδα του προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο ενώ ο σύλλογος της Κομοτηνής έπαιζε μόνο άμυνα.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιζε μόνο άμυνα. Εμείς τρέξαμε πολύ, δημιουργήσαμε φάσεις και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια θα παίρναμε και το τρίποντο.

Το έργο μας ήταν δύσκολο αν κρίνουμε τον τρόπο που επέλεξε ο αντίπαλός μας να αγωνιστεί. Εμείς έπρεπε να τρέξουμε, να δημιουργήσουμε για να διασπάσουμε αυτή την άμυνα».

Για το αν η διακοπή επηρέασε την ομάδα είπε:
«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως η διακοπή μας αποσυντόνισε. Η ομάδα ήταν καλή και δημιούργησε ευκαιρίες».

Ο Ρουμάνος τεχνικός ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:
«Όσοι παρακολουθήσατε το χθεσινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα θα είδατε πως παίκτες, όπως ο Μέσι, ο Σουάρεζ που είναι πολύ ποιοτικοί δεν βρήκαν λύσεις απέναντι σε κλειστή άμυνα. Σκεφτείτε πόσο πιο δύσκολο ήταν αυτό για εμάς».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ