ΞΑΝΘΗ

Λισγάρας ο επόμενος

Λισγάρας ο επόμενος
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της Skoda Ξάνθη δείχνει να προχωράει τις μεταγραφικές της κινήσεις με επόμενη να είναι ο Χρήστος Λισγάρας. Προς παραμονή ο Εστεμπάν Σολάρι ενώ ο Κάρλος Κάλβο δείχνει να προτιμάει να παραμείνει στην ακριτική ομάδα αντί να πάει στην ΑΕΚ.

Η επόμενη μεταγραφική κίνηση της διοίκησης της Skoda Ξάνθη δείχνει πως θα είναι ο Χρήστος Λισγάρας μετά από τον Μανόλη Παπαστεριανό που έκανε την αρχή. Ο Λισγάρας που αφήνει τον Αστέρα Τρίπολης και τις τελευταίες μέρες είχε βρεθεί μεταξύ άλλων στο στόχαστρο των Πανθρακικού και ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται να προτιμάει την Skoda Ξάνθη.

Η συμφωνία με τον 29χρονο αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Αρκαδίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και απομένουνε τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Την ίδια ώρα παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι ο «επίλεκτος» του Χρήστου Πανόπουλου στην άκρη του πάγκου της Skoda Ξάνθης με τα ονόματα που έχουνε ακουστεί τις τελευταίες μέρες από την ελληνική αγορά να είναι αυτά των Μαρίνου Ουζουνίδη, Σάκη Τσιώλη και Γιάννη Μαντζουράκη αλλά κανενός δεν φαίνεται να προχωράει.

Παράλληλα όμως η διοίκηση της ΠΑΕ συνεχίζει τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση του Τσέμα παρελθόν αποτέλεσαν οι Ρούμπεν Σουάρεζ, Χοσέμι, Μουκουάνα Παϊτο και Νικολά Μαρίν.

Το μεγάλο ερώτημα ωστόσο που φαίνεται να δημιουργείται τις τελευταίες μέρες είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Κάρλος Κάλβο που ήταν να ακολουθήσει τον δρόμο που είχε χαράξει ο Πέτρος Μάνταλος ερχόμενος σε συμφωνία με την ΑΕΚ από το περασμένο καλοκαίρι.

Οι δυο διοικήσεις μπορεί να τα βρήκαν όχι όμως και ο Κάλβο παρά το ότι η διοίκηση της ΑΕΚ είχε επανέλθει με δεύτερη πρόταση. Ο Ισπανός δείχνει να το σκέφτεται γιατί θέλει να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Super League ακόμη και αν είναι να αγωνιστεί στην Football League με την φανέλα της ΑΕΚ. Ακόμη δείχνει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την παραμονή του στην πόλη της Ξάνθης.

Τέλος για την Skoda Ξάνθη είναι πολύ πιθανή είναι και η παραμονή του δανεικού στον Αγροτικό Αστέρα πέρσι Γιώργου Λαζαρίδη ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει η παραμονή των Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν και Καρίμ Σολτάνι.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ