ΞΑΝΘΗ

Κοντά σε Καρυπίδη

Κοντά σε Καρυπίδη

Η Skoda Ξάνθη βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Χρήστου. Στα υπόψη πάντα ο Παντελής Καπετάνος.

Κοντά στην απόκτηση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Χρήστου Καρυπίδη βρίσκεται η διοίκηση της Skoda Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα έχει αποκτήσει ήδη τους Παπαστεριανό, Λισγάρα και Λουσέρο και στον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλων Λεμεσού ο Σάκης Τσιώλης βλέπει τον αντί-Βάλλα.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα προχωρημένες και δεν αποκλείεται ακόμη και μέχρι αύριο να επέλθει συμφωνία και να ανακοινωθεί. Εξέλιξη που θα ισοδυναμεί με την ενσωμάτωση του Καρυπίδη στην προετοιμασία της ακριτικής ομάδας.

Εν τω μεταξύ το ενδιαφέρον για τον Παντελή Καπετάνο καλά κρατεί τις τελευταίες μέρες με τον Τσιώλη να θέλει με την ενδεχόμενη απόκτησή του να καλύψει το κενό της μη παραμονής του Εστεμπάν Σολάρι.

Ο Καπετάνος όμως από την πλευρά του δείχνει να θέλει πρώτα να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια εύρεσης ενός ακόμη συμβολαίου σε ευρωπαϊκή ομάδα. Κι αυτό γιατί αυτό που είχε με την ρουμάνικη Κλουζ ολοκληρώθηκε.

Η περίπτωση του Παντελή Καπετάνου δείχνει να αποτελεί βαρόμετρο και για αυτήν του αδερφού του Κώστα Καπετάνου που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στα πλέι οφ της Football League με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Κατά τα άλλα δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα απόκτησης του Κώστα Μανωλά.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ