ΞΑΝΘΗ

Καραγεωργίου: "Έχουμε δύσκολη αποστολή"

Καραγεωργίου: "Έχουμε δύσκολη αποστολή"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καραγεωργίου αναγνώρισε τις δυσκολίες του επαναληπτικού με την Σταντάρ Λιέγης για το Γιουρόπα Λιγκ.

Κατά την αναχώρηση της Ξάνθης για το Βέλγιο όπου θα αντιμετωπίσει την Σταντάρ Λιέγης στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων ο Νίκος Καραγεωργίου φάνηκε μετρημένος στις δηλώσεις του.

Αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του. Η δήλωση του:

" Έχουμε δύσκολη αποστολή. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο όμως κανείς δεν πάει χαμένος πριν από ένα ματς. Είμαστε αισιόδοξοι αν και η Σταντάρ είναι δύσκολη και ικανή αντίπαλος, με φανατικό κοινό στην έδρα της. Έχουμε επίσης απώλειες παικτών που μας δυσκολεύουν την κατάσταση.

Κάναμε καλή προετοιμασία και ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε. Δεν κρυβόμαστε, λέμε αλήθειες. Έχουμε δύσκολο έργο. Αυτό που ελπίζουμε είναι να βρούμε τους αντιπάλους αδιάφορους και πιθανόν με κάποιες αλλαγές στην σύνθεσή τους, έτσι ώστε αν πιάσουμε το πικ της απόδοσής μας να έχουμε ελπίδες".

Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε ότι Ξάνθη πρέπει χτυπήσει με αντεπιθέσεις για πάρει επιθυμητό αποτέλεσμα.

" Υπάρχει αισιοδοξία και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στη ρεβάνς. Αν εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν έχουμε ελπίδες. Ίσως οι αντίπαλοι το δουν πιο χαλαρά απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι και αν συμβεί αυτό θα είναι θετικό.

Είναι μία ομάδα που μπροστά είναι πολύ επικίνδυνη. Θα πρέπει λοιπόν να σταματήσουμε την επιθετική τους γραμμή και να χτυπήσουμε στην κόντρα. Είναι κίνητρο για μας να προκριθούμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε και γι' αυτό πάμε στη Λιέγη".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ