ΞΑΝΘΗ

Και στον Βόλο ο Κεχαγιάς

Και στον Βόλο ο Κεχαγιάς
INTIME SPORTS

Στα επίσημα του ΕΑΚ του Βόλου βρέθηκε ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, και παρακολούθησε το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλους-Ηρακλής για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος των πλέι οφ της Football League.

Ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, βρέθηκε στα επίσημα του ΕΑΚ του Βόλου όπου και παρακολούθησε το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής.

Η παρουσία του στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των πλέι οφ της Football League που διεξήχθη την Κυριακή μόνο τυχαία δεν ήταν αλλά στα πλαίσια της συνέχειας της κατασκοπείας του των υποψηφίων αντιπάλων της ομάδας του. Κι αυτό γιατί η ακριτική ομάδα στις αρχές του Ιούνη θα αντιμετωπίσει την 3η ομάδα από το πρωτάθλημα των πλέι οφ της Football League για το νοκ άουτ παιχνίδι των μπαράζ παραμονής στην Super League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κεχαγιάς την Μεγάλη Πέμπτη είχε βρεθεί στο Αιγίνιο εκεί όπου είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι Αιγινιακού-Ηρακλή Ψαχνών στο ξεκίνημα της κατασκοπείας του, και την Τετάρτη που ακολούθησε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στο παιχνίδι Ηρακλή-Αιγινιακού. Πλέον απομένει να φανεί ποιο παιχνίδι θα επιλέξει για μεθαύριο.

Έκλεισε δυο φιλικά

Στο αγωνιστικό κομμάτι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκε από το απόγευμα η Skoda Ξάνθη. Η αρχή έγινε στο προπονητήριο της ξανθιώτικης ΠΑΕ στα Πηγάδια, όπου προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν ξεκινώντας τις καθιερωμένες ασκήσεις τους. Μετά το αερόβιο πρώτο στάδιο και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης ο Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του έριξαν το βάρος στην τεχνική και το passing game. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Εν τω μεταξύ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τον αγώνα μπαράζ που θα γίνει τον Ιούνιο, κλείστηκαν δύο φιλικά παιχνίδια τις επόμενες εβδομάδες τα οποία δεν θα είναι και τα μοναδικά. Πιο συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο στη Δράμα η ξανθιώτικη ομάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα στις 17:30 και το Σάββατο 10 Μαΐου θα αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον Εθνικό Γαζώρου.

Τέλος η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη με ανακοίνωσή της συνεχάρη την Ασπίδα Ξάνθης για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Β΄ Εθνική και της εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ