ΞΑΝΘΗ

Ήθελαν φιλικό στην Ξάνθη

Ήθελαν φιλικό στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έψαξε να βρει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο κάτι το οποίο δεν κατέστη εφικτό και οι Ακρίτες θα συνεχίσουν το πρόγραμμα τους με προπόνηση και το Σάββατο.

Η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν να διεξαχθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό και έτσι οι Ακρίτες θα έχουν μια ακόμα "δυνατή" προπόνηση το Σάββατο το πρωι.

Όσο για αυτή της Παρασκευής αναλώθηκε και πάλι σε θέματα τακτικής καθώς και στα τελειώματα των φάσεων. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και τις ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής στο πρώτο στάδιο της προπόνησης, η Skoda Ξάνθη ακολούθησε το σημερινό πρόγραμμα των ασκήσεων.

Αυτό περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής μπάλας σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και ασκήσεις τακτικής στις οποίες ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζητούσε αποτελεσματικότητα, τόσο στην επιθετική λειτουργία, όσο και στην ανασταλτικότητα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων με την ξανθιώτικη ομάδα να συνεχίζει την προετοιμασία της το πρωινό του Σαββάτου με προπόνηση".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ