ΞΑΝΘΗ

Η διακοπή της ήρθε... κουτί

Η διακοπή της ήρθε... κουτί
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι μία καλή ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης να ανασυνταχθεί μετά τις τέσσερις σερί ήττες.

Μέχρι πριν από ένα μήνα ο στόχος της Ξάνθης δεν ήταν άλλος από τη συμμετοχή στα πλέι οφ, με τους Ακρίτες να μοιάζουν το μεγάλο φαβορί βάσει των εμφανίσεων τους.

Ένα μήνα μετά τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά και η Ξάνθη όχι μόνο έπεσε από την 5η προνομιούχο θέση, αλλά πλέον έχει και διαφορά 5 βαθμών από τον Ατρόμητο που του λείπει και ένα ματς.

Οι λόγοι της αγωνιστικής καθίζησης είναι δύσκολο να εντοπιστούν, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτό το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών.

Το χειρότερο από όλα είναι πως η Ξάνθη δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε καν γκολ, κάτι που όπως είναι λογικό έχει επηρεάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Η διακοπή λοιπόν έρχεται στο καλύτερο δυνατό σημείο.

ΟΦΗ - Ξάνθη: 1-0

Ξάνθη - Άρης: 0-2

Παναθηναϊκός: 3-0

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης: 0-1

Λείπει ο ηγέτης...

Μπορεί οι Ακρίτες να έχουν ένα νεανικό σχήμα με πολλά ταλέντα, όμως είναι φανερό πως λείπει ο παίκτης στη μεσαία γραμμή που θα πάρει πάνω του το δημιουργικό κομμάτι.

Πόι, Μαρσελίνιο και Βλαχοδήμος είναι καλοί χειριστές της μπάλας και μπορούν να "σπάσουν" την αντίπαλη άμυνα, αλλά ποτέ δεν είχαν το ρόλο του ηγέτη που θα αποτελέσει το "μυαλό" της ομάδας.

Υπάρχει ένα κενό λοιπόν δίπλα στον Βασιλακάκη (Ντάνι) που ούτε ο Μάνταλος μπόρεσε να καλύψει, παρότι το μέλλον είναι δικό του. Η αλήθεια είναι πάντως πως οι άνθρωποι της Ξάνθης περίμεναν πολλά από τον Νταρμπιόν, που τελικά έμεινε σε ρηχά νερά.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ