ΞΑΝΘΗ

Η αποστολή για Κατερίνη

Η αποστολή για Κατερίνη
Μαρκόφσκι INTIME SPORTS

Η Skoda Ξάνθη ολοκληρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τρίτης (20/12) στην Κατερίνη με την ΑΕ Ποντίων για το Κύπελλο Ελλάδος. Επίσκεψη των παικτών στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για την αναμέτρηση της Τρίτης (20/12) με αντίπαλο την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης εκτός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Κατερίνη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιλέγει 20 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα στην αποστολή είναι οι: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Βάλλας, Τσουμάνης, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι και Αλτιπαρμακόφσκι.

Στο μεταξύ, πιστή στο ραντεβού της για μία ακόμη χρονιά, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη επισκέφθηκε και φέτος το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης.

Την Δευτέρα το πρωί η αντιπροσωπεία της ομάδας που απαρτιζόταν από τον team manager Κώστα Αστραπέλλο, τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Βάλλα, Κώστα Φλίσκα, Δημήτρη Σουάνη, Θόδωρο Βασιλακάκη, Μαρσελίνιο Λέιτε, Νίκο Τσουμάνη και Σταύρο Σταθάκη βρέθηκε στους χώρους του ιδρύματος και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με του ανθρώπους του Ψυχολογικού Κέντρου.

Στιγμές ευχάριστες πριν τις γιορτινές μέρες με τους ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδα να δέχονται την αγάπη των παιδιών και ταυτόχρονα να την ανταποδίδουν με χαμόγελα και δώρα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ