ΞΑΝΘΗ

Η πρεμιέρα... άλλαξε το φιλικό της Ξάνθης με τον Ηρακλή

Η πρεμιέρα... άλλαξε το φιλικό της Ξάνθης με τον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το προγραμματισμένο φιλικό της Ξάνθης με την Ηρακλή που θα ήταν και η πρόβα τζενεράλε των Ακριτών μετατέθηκε καθώς η πρεμιέρα της Super League έφερε αντιμέτωπες τις δυο ομάδες.

Η κληρωτίδα της Super League έβγαλε στην πρεμιέρα την αναμέτρηση Ηρακλής-Ξάνθη και οι δυο ομάδες αποφάσισαν να μεταθέσουν το μεταξύ τους φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για τις 13 Αυγούστου, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δηλαδή.

Έτσι η Ξάνθη άλλαξε το πρόγραμμα της και θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στην πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα της Super League ενώ το φιλικό των δυο ομάδων θα γίνει στην διακοπή του Σεπτεμβρίου για τις εθνικές ομάδες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της με διπλές προπονήσεις στο Pravets της Βουλγαρίας, όμως το πρόγραμμα του πρωταθλήματος ανάγκασε Xanthi FC και Ηρακλή να αλλάξουν ημερομηνία στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, η ξανθιώτικη ομάδα στις 13 Αυγούστου θα παίξει με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας της, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League, μία εβδομάδα αργότερα, στο "Καυτανζόγλειο" Στάδιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της Xanthi FC:

Σάββατο 23 Ιουλίου, Pravets, PFK Montana 1921 - Xanthi FC (18:00)
Πέμπτη 28 Ιουλίου, Pravets, Xanthi FC - Πλατανιάς (18:00)
Σάββατο 6 Αυγούστου, Xanthi FC "Arena", Xanthi FC - Βέροια (19:00)
Τετάρτη 10 Αυγούστου, AEL FC "Arena", Λάρισα - Xanthi FC (19:30)
Σάββατο 13 Αυγούστου, Δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής, Πανθρακικός - Xanthi FC.

Στις 3 Σεπτεμβρίου που υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή στο πρωτάθλημα της Super League, η Xanthi FC θα υποδεχθεί τον Ηρακλή σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδό της".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ