ΞΑΝΘΗ

Φουλ οι μηχανές στη Ξάνθη

Φουλ οι μηχανές στη Ξάνθη

Η SKODA Ξάνθη δίνει δυο καθοριστικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ανεβάσει τους ρυθμούς εκγύμνασης.

Οι μέρες περάσαν και στην SKODA Ξάνθη μετρούν αντίστροφα για δυο σημαντικές αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή αντίστοιχα. Όπως είναι λογικό ο τεχνικός των Ακριτών Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ανεβάσει τους ρυθμούς εκγύμνασης θέλοντας η ομάδα του να παρουσιαστεί πανέτοιμοι και στις δυο αναμετρήσεις.

Αυτό που πρέπει να δούμε καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού είναι αν θα δώσει μεγαλύτερη βάση στο πρωτάθλημα η στο Κύπελλο και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση αναφέρει:

"Η SKODA ΞΑΝΘΗ συνεχίζει την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό για την 30ή αγωνιστική της Superleague την ερχόμενη Κυριακή (17:15) με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις τακτικής του σημερινού προγράμματος που αφορούσαν θέματα της επιθετικής ανάπτυξης και της αμυντικής λειτουργίας.

Οι ρυθμοί ανέβηκαν λίγες μέρες πριν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και τα δύο διαδοχικά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα και το κύπελλο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ