ΞΑΝΘΗ

Φιλικό με τον Ηρακλή το Σάββατο

Φιλικό με τον Ηρακλή το Σάββατο
INTIME SPORTS

Η Ξάνθη έκλεισε φιλικό με τον Ηρακλή στα "Πηγάδια" προκειμένου οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Φιλικό με τον Ηρακλή θα δώσει το Σάββατο το μεσημέρι στα "Πηγάδια" η Ξάνθη με σκοπό οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ελέω της διακοπής του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Το φιλικό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με την είσοδο να επιτρέπεται μόνο στους εκπροσώπους του Τύπου. Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Παρασκευής τα ευχάριστα για τον Λουτσέσκου ήταν πως δεν είχε καμία απουσία βλέποντας όλους τους παίκτες να δίνουν το παρών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προπονητικό "διπλό" με τον Ηρακλή θα δώσει η SKODA ΞΑΝΘΗ, στο "SKODA ΞΑΝΘΗ Arena" το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 15:00. Το προπονητικό "διπλό" θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ενώ η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους εκπροσώπους του Τύπου.

Συνεχίζει να δουλεύει η SKODA ΞΑΝΘΗ καθημερινά στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια. Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας μία μέρα πριν το προπονητικό "διπλό" με τον Ηρακλή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις κατοχής μπάλας ζητώντας γρήγορες και σωστές εναλλαγές ενώ στο δεύτερο μέρος της προπόνησης δόθηκε έμφαση στα τελειώματα φάσεων".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ