ΞΑΝΘΗ

Έχασε την ευκαιρία

Έχασε την ευκαιρία
Νίκος Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

H Ξάνθη έχασε την ευκαιρία να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή της και πλέον το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια προβάλει καθοριστικό. Μικροπροβλήματα τραυματισμών για Κατόνγκο, Κομεσίδη.

Οι ακρίτες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, σκοράροντας μόνο από την άσπρη βούλα και έτσι έφυγαν με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο.

Και όλα αυτά ενώ όπως τόνισε και ο προπονητής τους, Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι έχασαν ένα ημίχρονο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η εμφάνιση σε γενικές γραμμές δεν ήταν ικανοποιητική για την Ξάνθη η οποία τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε δεν έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά.

Η νέα ευκαιρία για την ακριτική ομάδα προσφέρεται στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια. Μία αναμέτρηση στην οποία οι Θρακιώτες καλούνται να κάνουν το πλέον αποφασιστικό β'ήμα για την σωτηρία τους.

Και όλα αυτά μάλιστα απέναντι σε ένα αντίπαλο που "καίγεται" για βαθμούς και μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού Βόλου έχει καλή ψυχολογία, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του για την παραμονή.

Οι ακρίτες θα προσπαθήσουν να διώξουν το άγχος αγωνιζόμενοι στην έδρα τους για να αποφύγουν το...θρίλερ στο φινάλε. Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μάλιστα ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα ενώ στην τελευταία αγωνιστική, η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Άρη.

Στα αγωνιστικά, το πρωινό της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και αυτοί που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ακολούθησαν ασκήσεις αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Μικροπροβλήματα τραυματισμών είχαν οι Κρίστοφερ Κατόγκο και Δημήτρης Κομεσίδης οι οποίοι ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα, ενώ απών από την προπόνηση ήταν ο Σάντος Γκλέισον ο οποίος έχει εξασφαλίσει διήμερη άδεια μιας και η σύζυγός του πρόκειται να γεννήσει.


Αναφορικά με τους τιμωρημένους παίκτες της ομάδας, ο Κιμ Τζάγκι θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη στο γήπεδο των Πηγαδίων, ο Δημήτρης Κομεσίδης στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής με την Καβάλα και ο Μάουρο Πόι στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ