ΞΑΝΘΗ

Εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες

Εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες
Μαρίν, Βάλλας, Φλίσκας, πανηγυρική INTIME SPORTS

Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης την Πέμπτη το πρωί με σκοπό να εκτιμηθεί η κατάσταση τους

Σε δεκαπέντε ημέρες περίπου η Ξάνθη θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον Παναθηναϊκό για την 6η θέση του πρωταθλήματος, η οποία, σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση μία ομάδα της πρώτης 5άδας, θα οδηγήσει στην Ευρώπη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προγραμμάτισε εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές τους την Πέμπτη, με σκοπό να δει την κατάσταση τους ενόψει των μπαράζ και να ετοιμάζει πρόγραμμα προετοιμασίας.

"Οι ποδοσφαιριστές ανά δυάδες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας περνούσαν από τις εξετάσεις που τους υπέβαλε ο εργοφυσιολόγος Dr Γιώργος Ζιώγας και το επιτελείο του και με την επίβλεψη του γυμναστή της SKODA ΞΑΝΘΗ Παύλου Γκότση.

Στόχος της ομάδας από αυτό το στάδιο των εργομετρικών εξετάσεων είναι να πάρει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να ετοιμάσει τα ατομικά μεταβατικά προγράμματα των ποδοσφαιριστών ώστε να μπορέσουν αυτοί να διατηρηθούν σε αυτή την καλή κατάσταση και μετά την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές διακοπές", αναφέρει στο site της η ΠΑΕ Ξάνθη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ