ΞΑΝΘΗ

Έμφαση στην τακτική

Έμφαση στην τακτική
INTIME SPORTS

Μετά το ματς με την ΑΕΚ η Ξάνθη την Τρίτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας αυτή την φορά τον ΠΑΟΚ με τον Σάκη Τσιώλη να έχει την ευκαιρία για νέα συμπεράσματα.

Τα δυνατά φιλικά για την ομάδα της Ξάνθης συνεχίζονται καθώς οι Ακρίτες μετά το δυνατό τεστ του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ την Τρίτη το βράδυ θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ. Ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί στην Τούμπα και θα δώσει την δυνατότητα στον Σάκη Τσιώλη να δοκιμάσει κάποια πράγματα επιπλέον.

Για αυτό τον λόγο στην προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες του έμπειρου προπονητή δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις τακτικής ενώ από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Γούτας λόγω μιας ίωσης.

"Συνέχεια στην προετοιμασία της έδωσε η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του μετά τις καθιερωμένες ασκήσεις προθέρμανσης, έριξαν το βάρος στις ασκήσεις τακτικής.

Μια μέρα πριν το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, η ξανθιώτικη ομάδα δούλεψε σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας και της επιθετικής ανάπτυξης. Δεν προπονήθηκε ο Δημήτρης Γούτας λόγω ίωσης.

Το απόγευμα της Τρίτης στις 20:00, η SKODA ΞΑΝΘΗ θα δώσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ