ΞΑΝΘΗ

Αρέσει ο Σακελλαρίου

Αρέσει ο Σακελλαρίου

Κρούση στον 26χρονο αριστερό μπακ έχουν κάνει τουλάχιστον τρεις ομάδες από τη Super League, με την Ξάνθη αυτή τη στιγμή να έχει τον πρώτο λόγο.

Μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες της Super League που ψάχνουν αριστερό μπακ αυτή την περίοδο. Έτσι δεν προκαλεί εντύπωση που ψηλά στη λίστα αρκετών φιγουράρει ο Λευτέρης Σακελλαρίου, ο οποίος θεωρείται αρκετά καλή περίπτωση και πάνω απ' όλα είναι ελεύθερος.

Ο 26χρονος Έλληνας αμυντικός, που έκανε γνωστό το όνομα του από την ομάδα του ΠΑΟΚ και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην βουλγαρική Λιούμπιμετς, θέλει να επιστρέψει στην χώρα μας και να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του. Ωστόσο, θα ήθελε μία ομάδα που έχει δυναμική και ιστορία με αποτέλεσμα η Ξάνθη να φαντάζει για εκείνον η καλύτερη λύση, χωρίς να κλείνει καμία πόρτα προς το παρόν, αφού ενδιαφέρον έχου εκφράσει και οι Λεβαδειακός και Εργοτέλης.

Από εκεί και πέρα, ο Τσιώλης έχει το όνομα του ποδοσφαιριστή στα χαρτιά του, ήταν εντυπωσιασμένος από τα χαρακτηριστικά που είχε δείξει αγωνιζόμενος στον δικέφαλο του Βορρά και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τους Ακρίτες στη νέα αρχή που κάνουν. Ο Λαρισαίος τεχνικός, άλλωστε, θέλει όσο γίνεται να στελεχώσει την ομάδα του με Έλληνες κατά κύριο λόγο ή ξένους που γνωρίζουν το πρωτάθλημα και γι' αυτό έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ