ΞΑΝΘΗ

Αναχωρεί για την Κύπρο η Ξάνθη

Αναχωρεί για την Κύπρο η Ξάνθη
INTIME SPORTS

Για την Κύπρο θα αναχωρήσει το απόγευμα η αποστολή της Skoda Ξάνθη για το φιλικό προετοιμασίας της με την Ομόνοια.

Μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης η αποστολή της Skoda Ξάνθη θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κύπρο και το φιλικό προετοιμασίας της με την Ομόνοια.

Η Κυπριακή ομάδα όπως και η ακριτική συμμετέχει στον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ντόμτζαλε–Άστρα Πλοϊέστι.

Το σημερινό πρόγραμμα του Νίκου Καραγεωργίου περιλάμβανε πρωινή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να συγκεντρώθηκαν νωρίς, στις 08:15, στα γήπεδα της ομάδας.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης το βάρος έπεσε στον τομέα της τακτικής και τις στημένες φάσεις. Στην συνέχεια η ακριτική ομάδα θα γευματίσει στο Le Chalet και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, απ΄ όπου και θα "πετάξει" το απόγευμα για την Κύπρο.

Από χθες εξάλλου στην διάθεση του Καραγεωργίου είναι και οι διεθνείς Δημήτρης Γούτας και Αντώνης Ράνος που είχανε πάρει άδεια μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα Κ-20 στο Μουντιάλ της Τουρκίας.

Με την ενσωμάτωσή τους στο κανονικό πρόγραμμα των συμπαικτών τους το προπονητικό επιτελείο είχε για πρώτη φορά "απαρτία".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ