ΞΑΝΘΗ

O Λοντίγκιν ευχαρίστησε την Ξάνθη

O Λοντίγκιν ευχαρίστησε την Ξάνθη
INTIME SPORTS

Ο Γιούρι Λοντίγκιν ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Διαβάστε τι είπε ο Λοντίγκιν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης.

Στην Ζενίτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης συμφώνησε με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Ζενίτ ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη ο οποίος είχε αποτελέσει πρόσφατα μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

" Έμαθα για πρώτη φορά το ενδιαφέρον της Ζενίτ μετά το εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό. Οι γονείς μου χάρηκαν για τη μεταγραφή. Η Αγία Πετρούπολη είναι πολύ όμορφη πόλη, ιδανική για μία ήσυχη οικογενειακή ζωή. Μπορείς να κάνεις ήρεμα τη δουλειά σου", δήλωσε στην ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας ο 23χρονος γκολκίπερ.

Ο Λοντίγκιν, με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης δεν ξέχασε την ομάδα που τον ανέδειξε: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω την SKODA ΞΑΝΘΗ κι όχι μόνο την Διοίκηση και τους υπεύθυνους της επαγγελματικής ομάδας, αλλά όλο αυτό το οικοδόμημα που λέγεται Τμήματα Ανάπτυξης και Υποδομής, για τη βοήθεια που μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια να εξελιχθώ και να παίξω ποδόσφαιρο, όπως ήταν το όνειρό μου, στην επαγγελματική ομάδα.

Είναι τυχερό κάθε νέο παιδί που προπονείται σε αυτές τις εγκαταστάσεις και με αυτές τις υποδομές. Αν έχει όρεξη για δουλειά, υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Η καθιέρωσή μου στην SKODA ΞΑΝΘΗ, μου πρόσφερε την ευκαιρία να μεταγραφώ σε μια μεγάλη ομάδα, την Ζενίτ. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ σ’ αυτήν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση της ομάδας μου, σε όλους όσους με βοήθησαν, στην οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ, να έχω αυτήν την εξέλιξη".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ