ΞΑΝΘΗ

"1436 χλμ... για την πάρτη σου"

"1436 χλμ... για την πάρτη σου"

Οι φίλαθλοι της Ξάνθης πρέπει να καλύψουν απόσταση 1436 χιλιομέτρων για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ζουν την κάθε στιγμή αυτές τις ημέρες και περιμένουν πως και πως να γίνει πράξη ένα όνειρο τρελό και να κατακτήσει η Ξάνθη το Κύπελλο Ελλάδας. Δεν την αφήνουν μόνη και θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να την υποστηρίξουν.

Οι Ακρίτες φίλοι του ΑΟΞ ετοιμάζονται για το δικό τους... πάρτι στην κερκίδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου (23/5, 20:30). Τα λεωφορεία γέμισαν, τα Ι.Χ. θα δημιουργήσουν ένα μίνι κομβόι και θα διανύσουν τεράστια χιλιομετρική απόσταση για την καψούρα τους.

"1436 χλμ... για την πάρτη σου " , γράφουν τα μπλουζάκια που φορούν οι φίλοι της ομάδας (μετ' επιστροφής βέβαια) ειδικά γι' αυτό το σπουδαίο παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά.

Τουλάχιστον 4.500 φίλοι της SKODA θα δώσουν το παρών στο γήπεδο για να βοηθήσουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του. Εκείνοι το χρέος τους θα το κάνουν και με το παραπάνω, ελπίζοντας στο θαύμα της νίκης και του τίτλου.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ