ΡΟΜΑ

Υπόκλιση σε Τότι από Βαλεντίνο Ρόσι

Υπόκλιση σε Τότι από Βαλεντίνο Ρόσι

Ο Φραντσέσκο Τότι συμπλήρωσε 600 ματς στη Serie A, όλα με την Ρόμα, και "υποχρέωσε" τον Βαλεντίνο Ρόσι να του αφιερώσει ένα ξεχωριστό ποστάρισμα μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Ο Βαλεντίνο Ροσι είναι ένθερμος φαν της Ίντερ όμως ουδέποτε έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τον Φραντσέσκο Τότι και με αφορμή τα 600 ματς που συμπλήρωσε στη Serie A ο καπιτάνο της Ρόμα, θέλησε να τον αποθεώσει μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook.

Yamaha MotoGP rider Valentino Rossi of Italy reacts in his pit box during a warm up session at the TT Assen Grand Prix at Assen, Netherlands June 27, 2015. REUTERS/Ronald Fleurbaaij 
Picture Supplied by Action Images
Yamaha MotoGP rider Valentino Rossi of Italy reacts in his pit box during a warm up session at the TT Assen Grand Prix at Assen, Netherlands June 27, 2015. REUTERS/Ronald Fleurbaaij Picture Supplied by Action Images ACTION IMAGES / REUTERS

"Η ασίστ του Τότι ήταν πραγματική μαγεία. Ελπίζω να τον δω να παίζει και την επόμενη χρονιά", έγραψε ο πολλάκις παγκόσμιος πρωταθλητής στο Moto Gp, ο οποίος με αυτό τον τρόπο έδειξε τον ενθουσιασμό του για την ασίστ που έβγαλε ο Τότι στον Πιάνιτς στο τρίτο γκολ της Ρόμα απέναντι στην Κιέβο.

Υπόκλιση σε Τότι από Βαλεντίνο Ρόσι

Υπενθυμίζεται πως τρία χρόνια νωρίτερα είχε εκφράσει την ευχή του μέσω συνέντευξης να έβλεπε στο Μουντιάλ της Βραζιλιάς τον Τότι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας:

"Εννοείται ότι θα έπαιρνα μαζί μου τον Τότι στην Ιταλία, θα τον καλούσα ακόμα και για δείπνο. Ο Τότι είναι πολύ σπουδαίος, αυτό το αναγνωρίζει ακόμα και κάποιος που δεν είναι Ρόμα, που δεν είναι Ιταλός. Είναι ο αρχηγός των αρχηγών", είχε δηλώσει τότε ο "Dottore".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ