ΡΟΜΑ

"Χτυπάει" Τζιλαρντίνο η Ρόμα

"Χτυπάει" Τζιλαρντίνο η Ρόμα

Ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο είναι ο εκλεκτός της Ρόμα για να πάρει τη θέση του Οσβάλντο στη γραμμή κρούσης, με τους "τζαλορόσι" να είναι έτοιμοι να παίξουν το χαρτί του Μποριέλο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", ο Ρούντι Γκαρσια θεωρεί ιδανική λύση τον "Τζίλα" για αντικαταστάτη του Οσβάλντο, με τη λογική πως θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα στην επιθετική γραμμή για τον Φραντσέσκο Τοτι και τον Ματίας Ντέστρο.

Ο έμπειρος Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στη Μπολόνια (36 ματς-13 γκολ) ως δανεικός από τη Τζένοα, με τους "ροσομπλού" να επιθυμούν από την πλευρά τους να τον κρατήσουν και του χρόνου ως δανεικό αλλά με την προϋπόθεση να γίνει ένα μικρο... σκόντο από πλευράς Γενοβέζων.

Κάπου εδώ μπορεί να μπει "σφήνα" η Ρόμα, η οποία, προκειμένου να κάνει δικό της τον Τζιλαρντίνο, μπορεί να δελεάσει τη Τζένοα παραχωρώντας τον Μάρκο Μποριέλο.

Ο παίκτης αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στη Τζένοα από τη Ρόμα και θέλει να συνεχίσει στο "Λουίτζι Φεράρις" και τη νέα σεζόν (καθώς θα έχει λογικά θέση βασικού), με το "αγκάθι" να βρίσκεται στο συμβόλαιό του.

Και αυτό γιατί ο Μποριέλο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 με τους πρωτευουσιάνους και με τις ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται στα 4.000.000 ευρώ, με τη Τζένοα να εμφανίζεται αρνητική τη φετινή σεζόν να καλύψει το 50% του συμβολαίου του.

Σε περίπτωση πάντως που τα βρουν οι δυο ομάδες, τότε θα γίνει και το χατήρι των παικτών, με τον Μποριέλο να έχει βρει την ηρεμία του στη Τζένοα και τον Τζιλαρντίνο να είναι έτοιμος για μία ακόμα περιπέτεια σε μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Καμπιονάτο.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ