ΡΟΜΑ

Χολέμπας: "Ευτυχισμένος που βρίσκομαι στη Ρόμα"

Χολέμπας: "Ευτυχισμένος που βρίσκομαι στη Ρόμα"

Η Ρόμα παρουσίασε επίσημα τον Χοσέ Χολέμπας, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να τονίζει πως είναι ακόμα πεινασμένος για επιτυχίες. Τι είπε για την απόφασή που πήρε στα 18 του να σταματήσει τη μπάλα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά αποφάσισα να έρθω στη Ρόμα επειδή είναι ένας μεγάλος σύλλογος σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στα 18 μου χρόνια σταμάτησα να παίζω καθώς έπρεπε να αφοσιωθώ σε σημαντικότερα πράγματα: στην κόρη μου. Έπειτα είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να αρχίζω να παίζω και πάλι", ξεκίνησε τις δηλώσεις του κατά την επίσημη παρουσίασή του ο Χοσέ Χολέμπας, και συνέχισε:

"Ξεκίνησα από τον πάτο, μου πήρε κάποιο χρόνο αλλά τα κατάφερα. Ξεκίνησα αργά να παίζω και τώρα είμαι 30 ετών αλλά μπορώ να πω ότι είμαι ακόμα πεινασμένος για επιτυχίες.

Όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε το σκουντέτο. Είδα μία ωραία ομάδα, εκτιμώ πως αν πιστέψουμε και παλέψουμε για αυτό το στόχο μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Εγώ είμαι αριστερό μπακ αλλά μπορώ επίσης να παίξω και στο κέντρο. Αυτός πάντως που θα αποφασίσει είναι ο προπονητής. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου".

Για το γεγονός ότι στην ομάδα της "αιώνιας πόλης" θα έχει δίπλα του δύο συμπατριώτες του και συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας, τους Βασίλη Τοροσίδη και Κώστα Μανωλά, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είπε:

"Είναι σίγουρα αβαντάζ για μένα το να υπάρχουν και άλλοι Έλληνες στην ομάδα. Βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός ότι έχω παίξει για χρόνια μαζί με τους Τοροσίδη και Μανωλά στην Εθνική Ελλάδας. Γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο. Δεν μίλησα καθόλου με τον Ρανιέρι για τη Ρόμα".

Αναφορικά με τον βαθμό ετοιμότητάς του, ο Χολέμπας υπογράμμισε: "Βρίσκομαι εδώ μόνο τρεις ημέρες, προπονούμαι και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Από τον Γκαρσία θα εξαρτηθεί το πού και εάν θα παίζω. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα".

O 30χρονος άσος αποκάλυψε επίσης ότι οι επαφές με τη Ρόμα είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν, προσθέτοντας όμως ότι "δεν θα ήταν κομψό να μπω σε λεπτομέρειες αναφορικά με το πώς κύλησε η διαπραγμάτευση".

Ας πούμε ότι υπήρχαν ήδη επαφές με παρελθόν όμως μεσολάβησε το Μουντιάλ και χρειάστηκε να περάσει περισσότερος χρόνος".

* Ο Χολέμπας πήρε τη φανέλα με το Νο 25 ενώ επέλεξε να αναγράφεται στην πλάτη "J.Cholevas" από τo ελληνικό επώνυμό του (Χολέβας).

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ