ΡΟΜΑ

Τότι: "Ελπίζω να μείνει ο Οσβάντο"

Τότι: "Ελπίζω να μείνει ο Οσβάντο"

Ο αρχηγός και σημαία της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, τάχθηκε δημόσια υπέρ της παραμονής του Οσβάλντο στην ομάδα και ξεκαθάρισε πως είναι δύσκολο να βρεθεί παρόμοιος ποδοσφαιριστής.

Ο Πάμπλο Οσβάλντο είναι μια από τις περίεργες περιπτώσεις παικτών που συναντάμε στο ποδόσφαιρο. Έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις φέτος, έχει πετύχει 16 γκολ κι όμως το μέλλον του στην Ρώμη, μόνο σίγουρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την επίθεση που δέχτηκε ο Αργεντινός στράικερ από οπαδούς της Ρόμα μετά το ματς με την Σαμπντόρια και το χαμένο πέναλτι, το οποίο ο ίδιος εκτέλεσε χωρίς να ακούσει τον προπονητή του;

Γενικότερα, ο 26χρονος επιθετικός δεν είναι από τους αγαπημένους της εξέδρας, είναι όμως από τους αγαπημένους του Φραντσέσκο Τότι. Του σπουδαίου αρχηγού των "τζαλορόσι", που η γνώμη του πάντα μετράει...

Ο capitano της Ρόμα, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο Οσβάλντο είναι ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής για την ομάδα και πως θα πρέπει να παραμείνει:

"Είμαι με το μέρος του. Είναι φίλος μου, δυνατός παίκτης και μέρος αυτής της ομάδας. Φυσικά η απόφαση θα παρθεί από την διοίκηση. Ελπίζω να παραμείνει μαζί μας, γιατί είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις κάποιον με την ποιότητά του".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ