ΡΟΜΑ

Θέλει Τοροσίδη ή Τζουνγκ η Ρόμα

Θέλει Τοροσίδη ή Τζουνγκ η Ρόμα
INTIME SPORTS

Η Ρόμα εξακολουθεί να αναζητεί έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Βασίλης Τοροσίδης είναι η μία από τις δύο περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά, όπως αποκαλύπτει η "Corriere dello Sport".

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, είχε συνάντηση με τον Ζντένεκ Ζέμαν, με τους δύο άνδρες να τονίζουν την ανάγκη για απόκτηση ενός δεξιού μπακ πέρα από τον τρίτο τερματοφύλακα που όλα δείχνουν πως θα είναι ο νεαρός Ουρουγουανός, Γκοϊγκοϊτσέα.

Και αυτό επειδή ο Πίρις έδειξε να του λείπει η εμπειρία στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα απέναντι στην Κατάνια για το πρωτάθλημα ενώ ο Ταντέι προορίζεται για πιο μπροστά στο σύστημα 4-3-3 που θέλει να παίζει ο Ζέμαν".

Το ίδιο μέσο τονίζει πως η λύση για τη Ρόμα μπορεί να είναι ο 22άχρονος Γερμανός δεξιός μπακ, Σεμπάστιαν Τζουνγκ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο να μετακομίσει στο "Ολίμπικο" τον περασμένο Ιούλιο και ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.

"Υπάρχει όμως και η περίπτωση του Έλληνα Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει με τη Νάπολι", ήταν η αναφορά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα για τον πρώτο αρχηγό του Ολυμπιακού.

Η "Corriere dello Sport" υπογραμμίζει ωστόσο στο κείμενό της ότι για να γίνει αυτή η τελευταία προσθήκη από πλευράς των "τζαλορόσι" θα πρέπει πρώτα να εξοικονομηθούν 5.000.000 ευρώ, ποσό που ευελπιστούν οι Ρωμαίοι ότι θα βάλουν στα ταμεία τους από την πώληση του Μποριέλο (Γιουβέντους, Φιορεντίνα και Ίντερ οι υποψήφιοι αγοραστές).

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ