ΡΟΜΑ

Θέλει Ρόμα ο Σισοκό

Θέλει Ρόμα ο Σισοκό
Σισοκό

Ενδιαφέρουσα περίπτωση θεωρεί τη Ρόμα ο Μούσα Σισοκό. Διαβάστε τι δήλωσε ο ατζέντης του ταλαντούχου μέσου αναφορικά με τους "τζιαλορόσι" και το μέλλον του πελάτη του γενικότερα.

Κάθε άλλο παρά αδιάφορο αφήνει τον Μούσα Σισοκό η προοπτική της Ρόμα.

Ο ταλαντούχος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, αλλά θα ήθελε να αγωνιστεί στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο 22χρονος βρίσκεται στην Τουλούζ από το 2007 και με τη γαλλική ομάδα έχει αποκτήσει ήδη πολλές παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ, ενώ βρίσκεται και στη λίστα των "τζιαλορόσι".

Ο ίδιος φαίνεται να προτιμά τους τελευταίους, καθώς ο ατζέντης του, Μπακαρί Νανόγκο, με δηλώσεις του στο Tuttomercatoweb κατέστησε σαφές πως η Ρόμα πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέλει ο πελάτης του: "Ο Μούσα (Σισοκό) θα ήθελε να παίξει στη Ρόμα. Είναι μία εξαιρετική ομάδα, ένας πολύ μεγάλος σύλλογος" είπε και προσέθεσε:

"Ο Σισοκό θέλει να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Ρόμα είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό. Η πρόθεσή μας είναι να πάρει μεταγραφή στην Ιταλία και είναι ακόμα καλύτερο να πάμε στην πρωτεύουσα. Πόσο θα κοστίσει; Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, αυτό θα το αποφασίσουν οι δύο ομάδες. Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι πως ενδιαφέρει τον Σισοκό η προοπτική της Ρόμα".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ