ΡΟΜΑ

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Περότα

SIENA, ITALY - DECEMBER 02: Simone Perrotta of AS Roma celebrates after scoring his team's second goal during the Serie A match between AC Siena and AS Roma at Stadio Artemio Franchi on December 2, 2012 in Siena, Italy.  (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)
SIENA, ITALY - DECEMBER 02: Simone Perrotta of AS Roma celebrates after scoring his team's second goal during the Serie A match between AC Siena and AS Roma at Stadio Artemio Franchi on December 2, 2012 in Siena, Italy. (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images) GETTY IMAGES

Την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση λίγο πριν κλείσει τα 36 ανακοίνωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία το 2006 Σιμόνε Περότα. "Ήθελα να σταματήσω ως παίκτης της Ρόμα" είπε μεταξύ άλλων.

Τίτλους τέλους στην καριέρα του έβαλε ο Σιμόνε Περότα, ο οποίος εξήγησε γιατί επιθυμεί να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τα γήπεδα

Ο Ιταλός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα και με δηλώσεις του στο Teleradiostereo τόνισε πως προτιμά να σταματήσει το ποδόσφαιρο ως παίκτης της Ρόμα παρά ως παίκτης της οποιασδήποτε άλλης ομάδας.

"Σίγουρα δες θα μείνω στη Ρόμα ως παίκτης. Δε νομίζω πως θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, προτιμώ να τελειώσω την καριέρα μου ως παίκτης της Ρόμα. Ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου παίζοντας για τη φανέλα που πρέπει. Είναι πιθανό η ιστορία μου με τη Ρόμα να συνεχιστεί με διαφορετικό τρόπο. Είναι ορθό να συνεχίσουν το πλάνο τους με τους παίκτες που πιστεύουν".

Για την επόμενη χρονιά της Ρόμα σχολίασε: "Έφτασα στη Ρόμα ήσυχα και ήταν σωστό να φύγω με τον ίδιο τρόπο. Την επόμενη χρονιά τα πράγματα θα είναι καλύτερα, για την ακρίβεια δύσκολα μπορούν να είναι χειρότερα. Ο σύλλογος σχεδιάζει να ξοδέψει χρήματα, ενώ ο προπονητής φαίνεται ένας καλός άνθρωπος, ο οποίος στη Γαλλία πήρε τίτλους και είχε επιτυχίες".

Τέλος, αναφέρθηκε και στον χαμένο τελικό του κυπέλλου Ιταλίας από τη Λάτσιο: "Το μόνο που πραγματικά μετανιώνω είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, δεν έπρεπε να έχει τελειώσει έτσι, ήταν πολύ οδυνηρό. Πιθανότατα δε θα το ξεπεράσω ποτέ. Δεν έπρεπε να είναι έτσι το τέλος".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ