ΡΟΜΑ

Σαμπατίνι: "Δεν πουλάμε τον Ντε Ρόσι"

Σαμπατίνι: "Δεν πουλάμε τον Ντε Ρόσι"

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Ρόμα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που θέλουν τη Ρόμα να "βγάζει στο σφυρί" τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι για να πάρει τον Παστόρε από την Παλέρμο. Τί δήλωσε για Βούτσινιτς, Μενέζ, Στεκέλενμπουργκ και... αριστερό μπακ.

"Δεν μπορώ να αποδυναμώσω τη Ρόμα με την παραχώρηση του Ντε Ρόσι. Ο Ντε Ρόσι θα παραμείνει στη Ρόμα. Αυτή είναι η επιθυμία μου αλλά και η επιθυμία όλων εδώ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βάλτερ Σαμπατίνι μίλώντας στον ιταλικό σταθμό "Sky Sport 24", και συνέχισε:

"Έχουμε όλο τον καιρό για να λύσουμε το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του (έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2012).

Έχω μιλήσει με τον Ντε Ρόσι αλλά χωρίς την παρουσία του μάνατζέρ του, ήταν μία κουβέντα ανεπίσημη και φιλική χωρίς να κατατεθεί κάποια προσφορά.

Δεν περιμένω απαντήσεις από τον παίκτη επειδή δεν του έχω κάνει προτάσεις. Σύντομα θα μιλήσουμε με τον μάνατζέρ του και θα κάνουμε την πρόταση που πρέπει".

Όσον αφορά στα υπόλοιπα τρέχοντα μεταγραφικά θέματα των "τζαλορόσι", με παίκτες που φεύγουν αλλά και έρχονται στην Τριγκόρια βάσει του καθημερινού ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, έδωσε το στίγμα του:

"Ο Βούτσινιτς εξέφρασε την επιθυμία του να αφήσει τη Ρόμα αλλά εμείς δεν έχουμε πρόθεση να τον πουλήσουμε. Ο Μποριέλο δεν είναι προς πώληση. Ο Μενέζ; Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την ψυχολογική του κατάσταση.

Επιβεβαιώνω ότι ο Ντόνι πλησιάζει στη Λίβερπουλ. Την ίδια ώρα είμαστε κοντά στο να ολοκληρώσουμε συμφωνίες με παίκτες που παρακολουθούσαμε.

Για τον Χοσέ Άνχελ (σ.σ αριστερός μπακ της Σπόρτινγκ Χιχόν) θα ξέρουμε οριστικά τη Δευτέρα. Πιστεύω ότι υπάρχει συμφωνία αλλά περιμένουμε, δεν μου έχει φτάσει ακόμα ένα email.

Για τον Στεκέλενμπουργκ θα συναντηθούμε με τον Άγιαξ την ερχόμενη εβδομάδα, είμαστε πάντως αισιόδοξοι".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ