ΡΟΜΑ

Πείνα και των... Ρωμαίων

BOLOGNA, ITALY - FEBRUARY 23:  Roma coach, Vincenzo Montella looks on during the Serie A match between Bologna FC and AS Roma at Stadio Renato Dall'Ara on February 23, 2011 in Bologna, Italy.  (Photo by Roberto Serra/Getty Images)
BOLOGNA, ITALY - FEBRUARY 23: Roma coach, Vincenzo Montella looks on during the Serie A match between Bologna FC and AS Roma at Stadio Renato Dall'Ara on February 23, 2011 in Bologna, Italy. (Photo by Roberto Serra/Getty Images) GETTY IMAGES

Στην... "πείνα" των ποδοσφαιριστών του για την κατάκτηση των τριών βαθμών απέδωσε την εκτός έδρας νίκη της Ρόμα επί της Λέτσε (σ.σ. 2-1), ο Ιταλός τεχνικός των "Ρωμαίων", Βιτσένζο Μοντέλα.

Φυσικά αυτός δεν ήταν και ο μοναδικός λόγος που η ομάδα του κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Λέτσε, έστω και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πιζάρο στο 90'.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα πέρα από την... πείνα, η επιμονή αλλά και η ανωτερότητα της ομάδας του ήταν ακόμα δύο παράγοντες που συνέβαλαν στην κατάκτηση της νίκης.

"Κάναμε μια καλή εμφάνιση και κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, αν και μερικές φορές κρατούσαμε ην μπάλα περισσότερο από όσο έπρεπε.

Στο δεύτερο μέρος οπισθοχωρήσαμε και πιέζαμε λιγότερο στο κέντρο με αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ από την Λέτσε", τόνισε αρχικά και συνέχισε: " Αυτό που μένει είναι ότι κερδίσαμε χάρη στην επιμονή μας και αξίζαμε το τρίποντο, καθώς ήμασταν συνολικά καλύτεροι και πιο “πεινασμένοι” από τη Λέτσε".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ